Belasting en Hypotheek vrij leven! Zo word je SOEVEREIN Deel 2 / Hridaya Gertrude
19,907 views
0

 Published On Oct 18, 2020

Deel 2 van Burger Slaaf naar Vrije Mens hoe word je Soeverein? Een uitgebreide video met vele vragen en antwoorden. Na de enorme onverwachte hit van de vorige video zijn er zoveel vragen en reactie's binnen gekomen dat een 2e video absoluut nodig was Hridaya kon de duizenden reacties, belletjes en mailtjes niet meer verwerken Oops..Dus heb je nog geen antwoord mogen ontvangen dan weet je waarom excuses hiervoor maar heb geduld alles komt goed.
Hridaya heeft binnenkort met haar Team de website klaar waar alle informatie te vinden is en waarop men zich ook kan inschrijven zodat je kan worden begeleid in het proces van Burger slaaf naar vrije mens. Ik hou jullie op de hoogte zodra de website van haar online is.

Ik heb in deze video zoveel mogelijk reacties en vragen van mensen aan Hridaya gesteld. Het is een thema waar je niet over uitgepraat raakt helaas kan dit niet binnen 30 min allemaal uitgelegd worden dus neem de tijd om alles goed op een rijtje te krijgen voor jezelf. Het is niet niks en men moet goed voorbereid zijn voordat men hier aan begint. Goed voorbereid is het halve werk, eenmaal vrij en je wilt nooit meer terug.

Ben je nog geen abonnee druk dan op de knop abonneren en mis geen enkele video meer van mij!


Links:
https://youtu.be/L2iQWXbtdro

Hier zijn drie bronnen over de naam: https://youtu.be/L2iQWXbtdro
https://youtu.be/47WX16vZJeg
https://youtu.be/GZh-QyZxaBY

Punt-comma's gebruik iig niet: altijd dubbele punt (':'). In de voorbeelden zie je dat de grote gemene deler is als volgt:
:Voornaam-Middelnaam: Achternaam.
Kobus geeft aan dat de middelnaam zonder hoofdletters moet, echter hij geeft niet echt uitleg. Jason geeft wel goed uitleg...

---------------------------------------------------------------------------------
Let op: Op alle video's van Dileila Theunisz rusten copyrights! Delen van Youtube is toegestaan heel graag zelfs, maar de video uploaden op je desktop en uploaden op andere kanalen als eigen content zonder toestemming is strafbaar.


Disclaimer:
Ik ben YouTuber en interview regelmatig mensen die wat interessants te vertellen hebben. Ieder dient zijn eigen onderzoek te doen en zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen. Ik ben niet verantwoordelijk voor wat mijn gasten te vertellen hebben en of dit ook op waarheid berust. Ik bemoei mij verder ook niet met mijn gasten op zakelijk of privé gebied. Alles is op eigen risico.

Voor vragen of boekingen
[email protected]
www.dileilatheunisz.nl

Veel liefde, licht en gezondheid
Dikke knuffel van mij Dileila Theunisz

show more

Share/Embed