Word Soeverein! betaal geen Belasting en Hypotheek meer, zo doe je dat! | Hridaya Gertrude
75,452 views
2K

 Published On Sep 15, 2020

Delen Delen delen! Zeer interessant Zo zit het systeem in elkaar en zo kun je uit dit verrotte duivelse fictieve systeem stappen! Vele mensen zijn opzoek naar vrijheid en vooral als je achter alle leugens komt. Dan wil je niets liever dan weg uit dit leugenachtige systeem en op naar vrijheid en 5D. Rhidaya Gertrude legt je dit haar fijn uit hoe je dus zoals zij zelf geen Belasting en hypotheek en overige roverheids instanties meer hoeft te betalen. Zij betaald al jaren niet meer en zegt enorm veel vrijheid te ervaren en tijd te kunnen spenderen aan zaken die ze echt belangrijk en leuk vindt.

Als je eenmaal snapt hoe het zit lijk je wel gek om er aan mee te blijven doen, je verloochend jezelf en je bouwt karma op door continu in schulden te leven die de luciferianen in de wereld hebben gebracht. Er is dus een simpele en gerechtelijke manier om daar afstand van te doen. Luister naar deze video en begin te begrijpen in wat voor gehypnotiseerde wereld je geleefd hebt en waar je dus heen kan als vrije mens van vlees en bloed.

Soeverein is ieder mens alleen hebben ze de rollen omgedraaid en verdeeldheid gezaaid dat men alleen soeverein mag zijn als men zijn naam claimt, zoals alle royalty's dat hebben gedaan.

Er gaan nog vele interviews komen over dit Thema het is namelijk zo uitgebreid en het Duivelse systeem zit ook zo slim in elkaar als je het eenmaal weet zie je de symbolen en trucjes overal. Je wordt er een slim, angstloos, vrij mens van als je het begint te snappen want dan zie je een hele andere wereld met ontelbaar vele mogelijkheden!

LET OP! op al mijn video's van mijn kanaal Dileila Theunisz rusten copyrights. De video's delen van YouTube is Toegestaan.
Video's van mij delen zonder mijn toestemming die geconverteerd zijn en openbaar geüpload worden op externe sites als eigen content krijgen een claim!! Anders zouden copyrights niet bestaan!

Plaats gerust een berichtje of info onder de video als je vragen hebt.

Ben je nog geen abonnee meld je dan gratis aan op mijn Youtube kanaal hiermee steun je mij ook om nog meer video's voor jullie te kunnen maken.

David Wynn Miller
https://www.youtube.com/watch?v=hby0uzYYyQA&list=PL1GzTKqpX4Q0lOkOZHdN4XTVAMDRDJ-Ym

Romley Stewart
https://www.youtube.com/watch?v=75dYu_XOBdw

Hartelijk dank voor het interview lieve Hridaya Gertrude voor je wijze en kostbare informatie die je met de wereld wilt delen.

Dikke kus, knuffel, licht, vrijheid, vrede en liefde

www.dileilatheunisz.nl

show more

Share/Embed