WORD SOEVEREIN BETAAL GEEN BELASTING EN HYPOTHEEK MEER. BELANGRIJKE UPDATE!/ Hridaya Gertrude deel 4
7,652 views
390

 Published On Feb 13, 2021

Abonneer op mijn kanaal en mis geen enkele video meer van mij!
Van burger slaaf naar vrije mens deel 4 Zeer belangrijke update.
Hridaya Gertrude heeft enorm veel kennis en informatie te bieden voor ieder mens. Ik kan wel 100 video's met haar maken en het zal nooit vervelen het is zo interessant allemaal hoe het hele systeem in elkaar zit en waar het uit is opgebouwd en ook waarom het zo in elkaar zit. Met alles wat je kan bedenken is er wel geknoeid om de mensheid in diepe slaap een hypnose te houden zodat er een slavenmaatschappij blijft ontstaan.
Onze taal, onze planeet, onze landkaarten, het klimaat, onze studieboeken, de media, onze geschiedenis, onze denkwijze, leven en dood je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben er over gelogen. Als je dit eenmaal door hebt gaat er echt letterlijk een nieuwe wereld voor je open. Een wereld van vrijheid blijdschap licht en liefde.
Hridaya is door the rabbit hole gegaan waar vele niet door heen durven. Ze staat er beheerst en krachtig. Kennis is macht en onwetendheid is chaos dat bewijst ze keer op keer en deelt haar ervaringen heel graag met ons zodat wij allen er van kunnen leren om op de makkelijkste en beste manier uit het systeem te kunnen stappen en je als vrije mens van vlees en bloed te verklaren.

---------------------------------------------------------------------------------
Let op: Op alle video's van Dileila Theunisz rusten copyrights! Delen van Youtube is toegestaan heel graag zelfs, maar de video uploaden op je desktop en uploaden op andere kanalen als eigen content zonder toestemming is strafbaar.


Disclaimer:
Ik ben YouTuber en interview regelmatig mensen die wat interessants te vertellen hebben. Ieder dient zijn eigen onderzoek te doen en zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen. Ik ben niet verantwoordelijk voor wat mijn gasten te vertellen hebben en of dit ook op waarheid berust. Ik bemoei mij verder ook niet met mijn gasten op zakelijk of privé gebied. Alles is op eigen risico.

Bedankt voor het kijken naar mijn Videos. Ben je nog geen abonnee vergeet dan niet gratis abonnee te worden van mijn kanaal zodat je niks van mijn videos mist en zo steun je mij ook om nog meer video's te maken.
Ik heb 3 Youtube kanalen

Dileila Theunisz English official:
https://www.youtube.com/channel/UCsyq21rf5MTYNATz84QOc0Q/

Dileila Theunisz Nederlands official:
https://www.youtube.com/channel/UCzmlLPCDPY5-Z-pyyfO0wrg

Dileila Theunisz German official:
https://www.youtube.com/channel/UCssSgxjK24eEj-AFNMq36GA

Become my friend on:
Facebook: https://www.facebook.com/dileila.theunisz
Instagram: https://www.instagram.com/dileilatheunisz
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/dileilab/

Contact Dileila Theunisz
www.dileilatheunisz.com

show more

Share/Embed